flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення для Бебешко Наталії Миколаївни про результат розгляду справи № 516/187/23

05 жовтня 2023, 14:26
Бебешко Наталії Миколаївні
Херсонська область, Скадовський район,
с. Нова Збур’ївка, вул. Зоряна, 104
05.10.2023 року Теплодарським міським судом Одеської області розглянуто кримінальне провадження відносно Бебешко Наталії Миколаївни.
Судом винесено вирок, яким визнано Бебешко Наталію Миколаївну винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.111-1 КК України та призначено їй покарання у вигляді 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади, державного управління, місцевого самоврядування та займатися діяльністю, яка пов’язана з наданням публічних послуг строком на 15 років, з конфіскацією всього належного їй майна.
Міру запобіжного заходу до набрання вироком законної сили відносно Бебешко Наталії Миколаївни у вигляді тримання під вартою залишити без змін.
Строк відбування покарання Бебешко Наталії Миколаївні обчислювати з моменту фактичного затримання.
Речові докази відповідно до ст.100 КПК України: диски до протоколів огляду від 25.08.2022 року, 29.08.2022 року, 30.08.2022 року, 30.08.2022 зберігати в матеріалах кримінального провадження
Стягнути з Бебешко Наталії Миколаївни на користь держави витрати на залучення експерта в розмірі 14347,28 грн..
Цивільний позов прокурора Скадовської окружної прокуратури Херсонської області в інтересах держави в особі виконавчого комітету Голопристанської міської ради до Бебешко Наталії Миколаївни про стягнення збитків – залишити без розгляду.
Апеляція на вирок може бути подана протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Одеського апеляційного суду через Теплодарський міський суд Одеської області.
Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після прийняття рішення судом апеляційної інстанції.
Обвинувачений має право на ознайомлення з журналом судового засідання та подання на нього письмових зауважень.
Учасники судового провадження протягом строку апеляційного оскарження мають право заявити клопотання про ознайомлення з матеріалами кримінального провадження.
Копія вироку негайно після його проголошення підлягає врученню обвинуваченому (через захисника), захиснику та прокурору.
 
Суддя                                                                                                      І.Д. Под’ячева