flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СЬОГОДНІ РАДА РОЗГЛЯНЕ ЗМІНИ ДО КАСУ

21 червня 2017, 12:05

Верховна Рада України розгляне законопроект про внесення змін до КАСУ. Про це йдеться в порядку денному пленарного засідання на 21 червня.

Так, депутати розглянуть у другому читанні проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за паркування, зупинку, стоянку транспортних засобів на місцях, призначених для осіб з інвалідністю (№ 5629).

Також на розгляд у другому читанні винесено законопроекти про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо врегулювання законодавства у сфері застосування запобіжних заходів до особи, стосовно якої передбачається застосування примусових заходів медичного характеру або вирішувалося питання про їх застосування) (№ 1242) та про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання психіатричної допомоги (№ 4449).

Крім того, розглядатиметься проект Постанови про Звернення до Європейського Парламенту щодо запровадження додаткових торговельних преференцій ЄС товарам, походженням з України (№ 6517), а також проекти постанов про проведення парламентських слухань на теми: "Медична освіта в Україні: погляд у майбутнє"; "Проблеми та перспективи розвитку фармацевтичної галузі України"; "Формування та реалізація державної молодіжної політики в Україні в умовах децентралізації"; "Про стан та проблеми фінансування освіти і науки в Україні"; "Про призначення у 2016 році іменних стипендій Верховної Ради України для найталановитіших молодих учених".

Українське право