flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду відповідача Новікова Олега Вікторовича

07 листопада 2019, 17:09

Теплодарський міський суд Одеської області викликає до суду відповідача Новікова Олега Вікторовича, останнє відоме місце проживання: Одеська область, м. Теплодар, по цивільній справі №516/93/19, провадження №2/516/110/19, за позовом Виконавчого комітету Теплодарської міської ради   Одеської області в особі органу опіки та піклування до Ревус Аліси Олексіївни та Новікова Олега Вікторовича, третя особа Новікова Марія Дмитрівна про відібрання дитини без позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів та за позовом Новікової Марії Дмитрівни до Ревус Аліси Олексіївни та Новікова Олега Вікторовича, третя особа Виконавчий комітет Теплодарської міської ради Одеської області в особі органу опіки та піклування, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, розгляд якої відбудеться 19.11.2019 року о 14.00 годині за адресою: м.Теплодар  Одеської обл., вул. Комунальна, 3 (суддя Мислива Л.М.)  

Теплодарський міський суд пропонує відповідачу Новікову О.В. подати відзив на заяву та докази, якими обгрунтовується відзвив.

У разі неявки в судове засідання справа може бути розглянута за відсутності відповідача Новікова О.В.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://court.gov.ua/sud1530/gromadyanam/csz/.