flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Фото звіт

День Відкритих Дверей суду

23 вересня 2011 року у Теплодарському міському суді Одеської області був проведений захід -"День Відкритих Дверей суду", на тему: "Відкритість суду-крок на зустріч громадськості".

Про проведення заходу, суд проінформував громадськість шляхом розміщення оголошення на дверях суду, на офіційній веб-сторінці суду, а також оголошенням у загальноосвітньому закладі міста.

 

У проведенні даного заходу прийняли участь учні 6-9х класів Теплодарської загальноосвітньої школи №1 з класними керівниками.

Учням була надана можливість ознайомитися з роботою та функціональними обов'язками суду, а саме:

-канцелярія суду( де присутні дізналися про реєстрацію, рух документів, що надходять до суду та порядок роботи з ними в програмі ДЗС, порядок реєстрації справ різних категорій, порядок ведення обліково–статистичних карток, порядок звернення до виконання судових рішень):

Наступним кроком присутні оглянули стенди, а також були ознайомлені з бібліотечним фондом суду:

Огляд архіву суду. Про порядок та умови зберігання справ розповіла архіваріус Доня В.О.

У залі судового засідання суддя Теплодарського міського суду Одеської області ознайомила учнів з засадами здійснення правосуддя, а також виступила з промовою щодо захисту прав та інтересів громадян при розгляді справ різних категорій, зокрема за участю неповнолітніх.

В.о.керівника апарату суду Унтіла В.В. наглядно продемонстрував присутнім роботу та функціональні властивості програми ДЗС:

Судовий розпорядник Наумова С.В. розповіла систему забезпечення порядку та безпеки під час судових засідань, а також в загальних рисах про систему доставки до суду підсудних, які перебувають під вартою та пояснила правила поведінки у стінах суду.