flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Фото-звіт

17 вересня 2012 року з метою популяризації, підвищення прозорості в діяльності Теплодарського міського суду Одеської області та ознайомлення з його роботою відбудеться День відкритих дверей для громадян та учнів старших класів шкіл. 

Про проведення заходу, суд проінформував громадськість шляхом розміщення оголошення на дверях суду, на офіційній веб-сторінці суду, а також оголошенням у загальноосвітньому закладі міста.

 

У проведенні даного заходу прийняли участь учні 9-го класу Теплодарської ЗОШ №1  

 
Учні ознайомились з роботою та функціональними обов'язками суду, а саме:
 

-канцелярія суду( де присутні дізналися від секретаря суду Доні С.С. про реєстрацію, рух документів, що надходять до суду та порядок роботи з ними в програмі "ДЗ", порядок реєстрації справ різних категорій, порядок ведення обліково–статистичних карток, порядок звернення до виконання судових рішень):

 

 

  Наступним кроком присутні оглянули стенди, а також були ознайомлені з бібліотечним фондом суду:

  

  Огляд архіву суду. Про порядок та умови зберігання справ розповіла архіваріус Доня В.О.

 

 Секретар судового засідання Попова Т.Л.ознайомила присутніх учнів з функціями та властивостями системи фіксування судового процесу:

  

  У залі судового засідання учні були ознайомлені з засадами здійснення правосуддя  при розгляді справ різних категорій, систему забезпечення порядку та безпеки під час судових засідань, а також в загальних рисах про систему доставки до суду підсудних, які перебувають під вартою та правила поведінки у стінах суду   Особливу увагу було приділену розповіді про злочини, які вчинені неповнолітніми, задля формування правосвідомості ще у підлітковому віці.

Головний спеціаліст Дерев'янко Ю.А.,помічник судді Мельник А.В. та діловод суду Грозан Ю.А. розповіли присутнім про  роботу та функціональні властивості програми "ДЗ", а також наочно продемонстрували інтерфейс програми.

  

  

У всіх учасників цього заходу, від цієї зустрічі, залишилися багато вражень та позитивних емоцій.